3 anmeldelser
Med dette SKS Velo Urban sæt får du et af de længste og mest beskyttende skærmsæt på markedet. Til skærmsættet medfølger der stivere, som har et smart sikkerhedssystem, der gør, at du ikke risikerer at styrte, hvis der skulle…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette SKS Velo Urban sæt får du et af de længste og mest beskyttende skærmsæt på markedet. Til skærmsættet medfølger der stivere, som har et smart sikkerhedssystem, der gør, at du ikke risikerer at styrte, hvis der skulle komme en gren eller lignende i egerne. 

Anvendelse
Dette SKS Velo 42 Urban sorte skærmsæt passer til 28" hjul, og med en bredde på 42 mm. passer de til trekking-, cross- og fitnesscykler. Skærmsættet sikrer dig maksimal beskyttelse, og sørger for at hverken ryg eller fødder bliver våde eller beskidte, når du cykler i regnvejr.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 527 gram
  • Bredde: 42 mm.
  • Passer til 28"
  • Passer til 25-35 mm. dæk
  • Leveres med stivere
  • Sikkerhedssystem

Montering
Montering af dette skærmsæt sker ved, at man bruger de medfølgende beslag og monteringsværktøj, der fordrer minimalt brug af cykelværktøj.

Kvalitetsniveau
Med dette skærmsæt får du et sæt skærme i højeste kvalitet, samt et sæt der sørger for at holde dig ren, uanset om du cykler i skoven, i byen eller på stierne. Til dette sæt medfølger stivere, som har et smart sikkerhedssystem; se gerne video for forklaring. 

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse, men vi anbefaler at skærmene, ligesom cyklen, vaskes efter behov. Vi anbefaler også, at man ved montering bruger fedt til at smøre gevindet i boltene; dermed er det lettere at løsne gevindet fremover ved eksempelvis småjusteringer.

EAN: 4002556459161

06-04-2018
Jeg havde en smule besvær med at få dem monteret - manualen der medfølger var ikke 100% tydelig for mig, men det lykkedes dog. Jeg måtte være lidt hårdhændet ved nogle af elementerne for at få dem til at passe helt til min cykel, men heldigvis er det hele meget fleksibelt og kan indstilles efter behov. Bagskærmen måtte gerne gå lidt længere ned for min skyld, men alt i alt virker det som nogle gode skærme til en billig pris.
27-12-2017
Very nice pair of mudguards. Unfortunately the bolt for the front guard was to short for my tapered headset. Had to go to Bauhaus for the correct length.
08-12-2016
Ok skærme som er lette at montere. Vær dog opmærksom på, at bagskærmen ikke går ret langt ned. Dvs at skærmen beskytter dig, men ikke rytteren bagved. Bagskærmen slutter ca kl 10.