4 anmeldelser
Denne Smart-fix Bagskærm fra Bikepartner eliminerer forstyrrende elementer, såsom vand og mudder, når du cykler i regnvejr. Bagskærmen er med sine 18 gram utrolig let, samt nem at montere under sadlen. AnvendelseSmart-fix sk…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Smart-fix Bagskærm fra Bikepartner eliminerer forstyrrende elementer, såsom vand og mudder, når du cykler i regnvejr. Bagskærmen er med sine 18 gram utrolig let, samt nem at montere under sadlen.

Anvendelse
Smart-fix skærmen egner sig specielt til race, men kan også anvendes til hverdagscykling. Her får du en yderst let skærm, som forhindrer vand, mudder og snavs i at nå ryggen når du cykler. Bruges bagskærmen ikke, som på en varm sommerdag, er den utrolig nem at folde sammen og gemme under sadlen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 18 gram
  • Materiale: Plast
  • Simpel montering
  • Montering under sadlen
  • Foldbar
  • Gemmes under sadlen

Montering
Denne Smart-fix bagskærm monteres under sadlen, ved at klikke bagskærmen fast i sadlens rail. Når bagskærmen ikke er i brug, er det nemt lige at folde bagskærmen på midten, og gemme den op under sadlen. Derved kan skærmen ikke ses eller genere dig på din cykeltur.

Kvalitetsniveau
BikePartner har i mange leveret en fremragende service til sine kunder, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet til alle typer af cyklister. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor konkurrencedygtige priser har leveret produkter til at løse problemer i hverdagen på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra BikePartner.

Vedligeholdelse
Man kan blot vælge at tørre bagskærmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5707865121349

08-09-2019
Hade gärna sett en något bättre fästanordning då den lätt vrids åt ena eller andra hållet.
23-07-2019
Altid i top
10-04-2018
Dejlig nem at montere :-)
15-11-2017