3 anmeldelser
Denne robuste yderskal giver gode forudsætninger den beskyttende og funktionelle værdi af denne kædeskærm, hvor kæden kan forblive smurt og funktionel igennem hele turen. Kædeskærmen er lavet i et stilrent design, hvor den ka…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne robuste yderskal giver gode forudsætninger den beskyttende og funktionelle værdi af denne kædeskærm, hvor kæden kan forblive smurt og funktionel igennem hele turen. Kædeskærmen er lavet i et stilrent design, hvor den kan være kompatibel med mange typer af kranksæt. Dermed kommer du ikke til at opleve nogen problemer grundet skidt og snavs på kæden.

Anvendelse
Denne kædeskærm giver gode forudsætninger for en ordentlig og optimal beskyttelse af din kæde på cyklen således, at den kan få en lang levetid og blive ved med at være funktionel. Kædeskærmen er kompatibel med de fleste kranksæt, herunder Nexus. Kædeskærmen kan desuden kortes af i længden hvis dette måtte være nødvendig for at den kan passe på din cykel.

Specifikationer

  • Passer til mange kranksæt bl.a.Nexus m.fl.
  • Materiale: Sort PVC
  • Diameter målt udvendig 22,5cm
  • Total længde 55 cm
  • Et brillebeslag skal tilkøbes for montering

Montering
Denne kædeskærm kan monteres hvis man har tilkøbt et brillebeslag til montering således, at man nemt kan montere skærmen med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Denne kædeskærm er defineret af sin hårde skal, der giver et godt niveau til resten af kædeskærmen der kan tage i mod hårde slag og stød. Skærmen er desuden yderst funktionel med sin store kompatibilitet, hvor mange kraksæt kan beskyttes.

Vedligeholdelse
Denne kædeskærm skal blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4021834344012

26-08-2019
Fin kædeskærm. Dog lidt irriterende, at man skal købe brillebeslag og endebeslag separat,
04-12-2018
Fik desværre bestilt en forkert størrelse.... min fejl - øv!
14-11-2017
god og monteret