2 anmeldelser
Her får du et kvalitets skærmsæt fra Connect, der passer godt på din citybike. Plastikskærmene er bygget op om en hård kerne af aluminium, der er med til at gøre dem robuste, holdbare og stabile. Resultatet er et skærmsæt der…
Læs mere
Vejl.: 359,00
DKK 359,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du et kvalitets skærmsæt fra Connect, der passer godt på din citybike. Plastikskærmene er bygget op om en hård kerne af aluminium, der er med til at gøre dem robuste, holdbare og stabile. Resultatet er et skærmsæt der holder til mere.

Anvendelse
Disse skærme fra Connect egner sig især til brug på citybikes. De passer til cykler med hjulstørrelserne 26, 27 eller 28"(700c). For at anvende skærmene, bør din cykels dæk ikke være bredere end 32 mm. Skærmene leveres med skærmstiverne monteret, så du blot skal justere længden så skærmene følger dækkenes bugning.

Specifikationer

  • Farve: Blank sort
  • Materiale: Plast med alu-kerne - Skærmstiver: Rustfrit stål
  • Bredde: 37 mm.
  • Til 26", 27"og 28" hjul
  • For- og bagskærm
  • Mulighed for justering
  • Skruer og møtrikker medfølger ikke

Montering
En montering af dette skærmsæt sker hurtigt og nemt ved, at man benytter sig af en unbrakonøgle og de gængse gevind på henholdsvis for- og baggaflen.

Kvalitetsniveau
Disse plastikskærme har en indre kerne af aluminium, der gør dem robuste, stabile og holdbare. Som med resten af Connects varer, får du her god kvalitet til en yderst favorabel pris.

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke særlig vedligeholdelse udover en vask i ny og næ. Vi anbefaler dog, at du under monteringen af skærmene bruger fedt til at smøre gevindet i boltene; på denne måde er de lettere at løsne fremover, hvis der f.eks. skal foretages små justeringer.

EAN: 5708280021924

11-02-2019
Passer bare
17-09-2018
Gode skærme til en fin pris.