2 anmeldelser
Esge præsenterer her et yderst robust og stabilt støtteben til din cykel, hvor du trygt kan efterlade cyklen henstillet uden eftertanke. Støttebenet er lavet i et stilrent design og en optimal længde på 40 cm. Støttefoden er …
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Esge præsenterer her et yderst robust og stabilt støtteben til din cykel, hvor du trygt kan efterlade cyklen henstillet uden eftertanke. Støttebenet er lavet i et stilrent design og en optimal længde på 40 cm. Støttefoden er desuden nem at montere på din cykel.

Anvendelse
Komfort og stabilitet er grundsten hos dette støtteben, hvor specifikationerne kommer i centrum. Støttebenet måler 36 cm fra de to huller og ned til bunden. Er den for lang afkorter man den med sav eller lignende.

Specifikationer

  • Passer til 26"
  • Model: Pletscher
  • Længde: 40 cm
  • Unbrakobolte medfølger

Montering
Støtteben til fastmontering til cykler, som er forberedt til denne type støtteben og der skal sidde to huller med gevind på bagstræberen/chainstay. Der skal være 20 mm mellem disse huller målt midt-midt. Der kan tilkøbes en adapter, som gør at afstanden mellem hullerne skal være 40 mm målt midt-midt. Se relaterede varer i højre side af siden.

Kvalitetsniveau
Esge giver en stor portion af komfort og funktionalitet med deres kvalitetsstemte produkter, der har grobund i solide materialer og designs. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, hvor talrige kunder har set i sig tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Esge.

Vedligeholdelse
Støttebenet her kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan nemt og hurtigt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være ideelt, at man bruger lidt syrefri olie til gevindet samt efterspænder boltene.

EAN: 7612616056772

07-05-2018
rigtig gog
24-06-2015
FINT STØTTEHJUL MEN GODT NOK MEGET MÆRKELIGT AT MAN IKKE FÅR AF VIDE AT MAN SKAL KØBE EN STØTTEBENS-ADAPTER FOR AT MAN OVERHOVED KAN SÆTTE DET FAST. SÅ DET BLEV YDERLIGERE VENTETID SAMT 2 X FRAGT.... IKKE SÆRLIG TILFREDSSTILLENDE!