Hvis du er til en let men kompakt og stærk hjelm, er Hawk-hjelmen fra AGU det rette valg. Hjelmen er designet til skatere, men er også blevet populær blandt cyklister. Hjelmens hårde yderskal er smelte…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Hvis du er til en let men kompakt og stærk hjelm, er Hawk-hjelmen fra AGU det rette valg. Hjelmen er designet til skatere, men er også blevet populær blandt cyklister. Hjelmens hårde yderskal er smeltet sammen med det bløde og stød-absorberende indre lag, hvilket giver en let men stærk konstruktion, der klarer skærene, hvis uheldet er ude. Hjelmen kommer i flere størrelser, men har du brug for yderligere tilpasning, klares det let med det indbyggede Direct Dial-justeringssystem. Med AGUs Hawk-hjelm kan du have lige så meget knald på cyklen, som der er spræl i hjelmens friske røde farve.

Anvendelse
Selvom Hawk-hjelmen er udviklet til skatere, egner den sig også til cyklister og er især populær blandt mountainbikere.

Specifikationer:

  • Farve: Rød
  • CE EN 1078
  • In-mold hjelm
  • Justerbar størrelse
  • Letvægtshjelm
  • 3D Mesh-polstring


Kvalitetsniveau
For den miljøbevidste forbruger er Hawk-hjelmen af EPS et godt valg, da EPS-plasten har et relativt svagt aftryk på miljøet. Hjelmens hårde yderste lag er smeltet sammen med det bløde inderlag, hvilket både sparer vægt, da der ikke er behov for lim, og øger styrken.

Vedligeholdelse
Hjelmen kræver ingen særlig vedligeholdelse, men den kan renses med en let opvredet klud.


AGU størrelsesguide:
Hovedomkreds:
54-58cm = S/M
58-62cm = L/XL

Ingen anmeldelser af dette produkt.