MTB hjelme

Når du kører mountainbike, er det en god ide at anskaffe dig en hjelm til formålet, da mange MTB-hjelme ofte giver en bedre beskyttelse ned omkring dit baghoved. Samtlige hjelme i vores sortiment lever selvfølgelig op til europæiske sikkerhedsstandarder og er CE-certificeret.

Ved hjælp af vores filterfunktion, kan du nemt filtrere dig frem til et smalt sortiment, som passer til netop dig og dine behov! 

Bontrager Blaze Wavecel - Cykelhjelm MTB - Hvid Bontrager Blaze Wavecel - Cykelhjelm MTB - Hvid
Spar 40%
2.199 DKK 1.319,00 DKK inkl. moms
MET Roam Mips - MTB Cykelhjelm - Mat Sort/Rød
Spar 28%
699 DKK 500,00 DKK inkl. moms
Met Echo Mips - Cykelhjelm - MTB - Petrol Blå Met Echo Mips - Cykelhjelm - MTB - Petrol Blå
Spar 20%
749 DKK 599,00 DKK inkl. moms
Viser 1 til 40 af 143

MTB hjelm – større sikkerhed i kuperet terræn!

Når du kigger efter en mtb hjelm vil du opleve, at MTB hjelmene adskiller sig fra øvrige cykelhjelme ved at have en bedre beskyttelse ned omkring nakken og et stort visir til at skåne dig mod solens stråler og de grene som hænger ud på sporene i skoven. 

En MTB hjelm er ikke aerodynamisk som en racerhjelm. Til gengæld er den optimeret til at yde en optimal beskyttelse og komfort når du cykler i kuperet terræn eller på udfordrende spor i skoven. 

Fordele ved en mtb hjelm

 • Stort visir som giver beskyttelse mod sol og grene 
 • Ofte en bedre beskyttelse ned omkring nakken
 • Fuldender dit look via et smart design

Hvad bør du overveje inden du køber en ny MTB hjelm?

En MTB hjelm er ikke bare en MTB hjelm – de findes nemlig med mange forskellige features. For at være sikker på at du ender med en hjelm der lever op til netop dit behov, kan du med fordel tage stilling til nedenstående punkter:

 • Skal din nye MTB-hjelm have MIPS-teknologi?
 • Skal din nye hjelm have integreret LED-lygte?
 • Skal din nye hjelm have insektnet i fronten?
 • Skal din nye MTB-hjelm have aftagelige og vaskbare puder?
 • Skal din nye MTB-hjelm have klik eller magnet-spænde?
 • Skal din nye MTB-hjelm have aftageligt visir/skygge?
 • Skal din nye MTB-hjelm have justerbart drejespænde i nakken?
 • Skal din nye MTB-hjelm have integreret briller?

MTB hjelm med MIPS

Du har måske stødt på begrebet MIPS når du har kigget på cykelhjelme, men hvad betyder MIPS egentlig - og der det noget du bør kigget efter til din næste MTB hjelm?

MIPS-teknologien er en svensk opfindelse og det er videnskabeligt bevist, at MIPS-teknologien kan absorbere og reducere slag og stød fra den roterende energi som overføres til hjernen i forbindelse med stød.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere at alle cykelhjelme på markedet lever op til strenge EU-standarder og derfor ER sikre! MIPS er blot en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som giver dit hoved en bedre beskyttelse mod styrt fra flere vinkler. Er du nysgerrig kan du se denne korte video med en mere detaljeret fortælling af MIPS.

Sådan vælger du den rigtige størrelse MTB hjelm

Når du vælger at anskaffe dig en MTB hjelm er det vigtigt at størrelsen passer korrekt, for at opnå den optimale sikkerhed. Via denne guide kan du blive klogere på hvordan du skal måle dit hoved, så du er sikker på at ende op med en hjelm der både sidder godt og giver den optimale beskyttelse. 

Hvis du endnu ikke ved hvilken MTB hjelm du skal investere i, kan du med fordel kigge blandt vores store udvalg af MTB hjelme fra bla. Lazer, Giro, Bell, MET, Abus, Sweet Protection og mange flere. Hos Cykelpartner kan du næsten altid være heldig at finde en MTB hjelm på tilbud!

Forskel på MTB-hjelme

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige egenskaber på cykelhjelme. I videoen kan du høre hvad du skal være opmærksom på.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores MTB hjelme, kan du altid kontakte vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på telefon 39403131 eller via mail til info@cykelpartner.dk. Du kan også være heldig at finde svar på dine spørgsmål via Guiden om cykelhjelme.