Cykelhjelm til race

Hos Cykelpartner finder du et stort udvalg af cykelhjelme til dig der dyrker landevejscykling på racercykel. Ved hjælp at vores filterfunktin, kan du hurtig og nemt finde netop den racerhjelm, der passer til dig og din cykel.

Cykelhjelm til race

Mand bærer cykelhjelm på racercykelNår du træder pedalerne på din racercykel, er det ofte med henblik på at opnå en høj hastighed. - Og derfor er det væsentligt at din hjelm yder den maksimale sikkerhed i tilfælde af et styrt og samtidig matcher de unikke krav og forhold, som landevejskørsel indebærer.

Vi har et stort udvalg af racerhjelme fra mange anerkendte cykelbrands, som leverer uovertruffen sikkerhed, sublim kvalitet og et strømlinet, aerodynamisk design. Herunder AbusGiroMET og Bontrager med flere.

Den ideelle racerhjelm til høj hastighed

Racercykling adskiller sig væsentligt fra andre former for cykling som MTB eller pendling til arbejde eller skole. Du opnår typisk betydelig højere hastigheder, og din hjelm bruges primært i de varme måneder - især når du cykler i Danmark.

Dette stiller specifikke krav til din hjelm, der gerne skal kunne imødekomme disse unikke behov så du så du opnår størst mulig sikkerhed og komfort.

En god racercykelhjelm er designet med følgende fokus:

 1. Fremragende ventilation

  En god racercykelhjelm skal yde en optimal ventilation til din hovedbund. Når du cykler i de varme sommermåneder eller ved høj puls, er effektiv ventilation afgørende for din komfort. Hjelmen bør have ventilationsåbninger, der effektivt tillader luftcirkulation, og som giver mulighed for at transportere varm luft væk fra hovedet. I køligere måneder kan det dog være nødvendigt at anvende en hjelmhue under hjelmen for at opretholde komforten.

 2. Stærk konstruktion

  Racercykelhjelme skal have ekstraordinær styrke, da racerkørsel ofte indebærer højere hastigheder og øget risiko for alvorlige skader i tilfælde af et styrt. En pålidelig hjelm skal derfor kunne absorbere kraftige stød og beskytte dit hoved i tilfælde af et styrt eller sammenstød.

 3. Letvægt

  Vægten af din hjelm har betydning for din præstation på landevejen. En letvægtshjelm i materialer som carbon (glasfiber) er en ideel løsning til landevejscykling. Carbonhjelme vejer betydeligt mindre end plasthjelme og giver dig mulighed for at minimere den indsats, der kræves for at opnå fremdrift. Samtidig er denne type hjelme lige så stærke og pålidelige som plasthjelme, hvilket sikrer både kvalitet og sikkerhed.

 4. Aerodynamisk design

  I jagten på høj fart og præstation er aerodynamik afgørende. En racercykelhjelm med et strømlinet design reducerer luftmodstand, hvilket betyder, at du kan opnå en højere hastighed med en mindre indsats. Selvom det måske lyder som en mindre forbedring, er det summen af mange sådanne detaljer, der skaber den store forskel på landevejen.

Vælg den rette hjelm til dit behov

Når du vælger din perfekte racercykelhjelm, skal du overveje dine prioriteter og præferencer. Nogle producenter fokuserer på aerodynamik, mens andre vægter design og æstetik. Uanset hvad der er vigtigst for dig, kan du finde den ideelle racercykelhjelm i vores udvalg.

Vælg en hjelm, der matcher din stil, dine behov og din ambition om at opnå nye hastighedsrekorder på landevejen.

Racerhjelm med MIPS

I tilfælde af styrt er det vigtigt at hjelmen er i stand til at tage imod et kraftigt slag og beskytte mod den roterende bevægelse, som du kan risikere at udsætte dit hoved for under et styrt. En måde at opnå ekstra beskyttelse til dit hoved, kan være at investere i en hjelm med indbygget MIPS-teknologi (som er en ekstra beskyttende inderskal, som er integreret i hjelmen) - for MIPS-teknologi beskytter netop mod roterende bevægelser i faldet.  

Du kan læse mere om MIPS-teknologi her.