Cykelhjelm til dame & herre

Hos Cykelpartner har vi et stort udvalg af cykelhjelme til damer og herrer fra Abus, Bell, Lazer, Giro, MET og mange flere! Du kan finde alle de populære modeller i en klassiks og enkel stil eller farverige modeller med dekorative designs.

Giro Escape Mips - Cykelhjelm Urban - Mat sort Giro Escape Mips - Cykelhjelm Urban - Mat sort
Spar 50%
1.099 DKK 550,00 DKK inkl. moms
Limar - Cykelhjelm X-ride - Mat sort - Str. 57-61
Spar 50%

Cykelhjelme til dame og herre – Sikkerhed og komfort i fokus

En cykelhjelm spiller en afgørende rolle for din sikkerhed i trafikken - også for voksne.

Blandt vores sortiment af cykelhjelme finder du populære modeller fra AbusMETLazerGiro og mange flere! 

Hvilken type cykelhjelm skal du vælge?

Der findes en bred vifte af hjelme på markedet, men særligt to typer er populære indenfor almindelig hverdagscykling:

  • Den almindelige cykelhjelm til hverdag og pendling
  • Den cool og minimalistiske skaterhjelm

I denne artikel vil vi udforske forskellene mellem disse to typer hjelme og hjælpe dig med at træffe det bedste valg ud fra dine behov.

Du kan læse mere om cykelhjelme til kvinder her. 

Den almindelige cykelhjelm - God sikkerhed og høj komfort

En urban cykelhjelm, også kendt som en "almindelig" cykelhjelm, er designet til at imødekomme behovene hos de fleste cyklister, uanset om du pendler til arbejde, skole eller bare elsker en cykeltur i det fri.

Herunder kan du læse mere om de forskellige egenskaber en cykelhjelm kan have:

Cykelhjelme med ekstra sikkerhed

Kvinde bærer cykelhjelm

En af de vigtigste overvejelser, når du vælger en urban cykelhjelm, er om den skal have MIPS-teknologi. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) indebærer en ekstra fleksibel inderskal, der reducerer risikoen for hjernerystelse ved stød og fald. Dette er en værdifuld funktion, der kan øge din sikkerhed når du færdes på cykel i trafikken. Du kan læse mere om MIPS her.

Mht. sikkerhed kan du også med fordel tage stilling til, om din nye cykelhjelm skal have en integreret lygte i nakken. En hjelmlygte sidder højt placeret og tiltrækker derfor ekstra med opmærksomhed.

Cykelhjelm med ekstra komfort

Der findes forskellige spænde- og justeringsanordninger, som gør det muligt at opnå den optimale pasform. De fleste hjelme har et drejespænde i nakken, som gør det muligt at finjustere omkredsen på hjelmen. Dette er ret væsentligt, da den rette størrelse og pasform er afgørende for både din sikkerhed og komfort.

Mange cykelhjelme kommer med aftagelige og vaskbare puder, hvilket er praktisk af hygiejniske årsager og kan mindske lugtgener fra sved. Dette gør det også muligt at investere i nye bløde puder hvis de eksisterende puder bliver flade og slidte.

Skaterhjelmen - Til dig der elsker det minimalistisk udetryk

En skaterhjelm er fortsat et populær valg blandt voksne. Denne type hjelm er mere enkel og minimalistisk i designet og findes ofte i meget prisvenlige udgaver.

Modsat for år tilbage, kan du nu få en skaterhjelm med en virkelig god komfort. I dag produceres mange skaterhjelme med henblik på brug som alm. cykelhjelm og derfor er både sikkerhed og komfort blevet forbedret gennem årene. 

Funktionaliteten i en skaterhjelm er stort set den samme, som den er i en almindelig urban cykelhjelm, men der er dog nogle forskelle som du bør kende til inden du beslutter dig for hvilken type du skal investere i. 

Alm. cykelhjelm vs. skaterhjelm - Læs om forskellene her

  • En skaterhjelm spænder ofte kun over 3-4 størrelser, hvor en urbanhjelm sagtens kan spænde over 5-6 størrelser. 
  • En skaterhjelm vejer ofte mere end en urbanhjelm
  • En urbanhjelm har ofte bedre ventilation end en skaterhjelm
  • En urbanhjelm er ofte lettere end en skaterhjelm
  • En urbanhjelm giver ofte den bedste pasform

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores cykelhjelme er du altid kontakte vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på telefon 39403131 eller info@cykelpartner.dk.

Du kan også være heldig at finde svar på dine spørgsmål via Guiden om cykelhjelme.