Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Dette Bluemels SKS skærmsæt er det ideelle sæt til cyklisten der kører race, eller til pendleren som ønsker et kvalitetssæt til sin cykel. Skærmene er udstyret med smarte refleksdet…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 209,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Bluemels SKS skærmsæt er det ideelle sæt til cyklisten der kører race, eller til pendleren som ønsker et kvalitetssæt til sin cykel. Skærmene er udstyret med smarte refleksdetaljer langs siden, og på denne måde øger du sikkerheden i trafikken. Med sit smarte ASR sikkerhedssystem, får du et virkelig genialt skærmsæt til din cykel.

Anvendelse
Dette SKS Bluemels skærmsæt passer til 28" hjul, og med en bredde på 45 mm. passer de til racer-, trekking-, og fitnesscykler.

Specifikationer

  • Farve: Sort - refleks
  • Vægt: 592 gram.
  • Bredde: 45 mm.
  • Længde på forskærm: 780 mm.
  • Længde på bagskærm: 1285 mm.
  • Passer til 28"
  • ASR - Automatic Stay Release

Montering
En montering af dette skærmsæt sker med ARS, hvor medfølgende møtrikker og monteringsværktøj gør det nemmere at skulle montere skærmsættet. Her kan der efterspændes med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Bluemels skærmene er udviklet med en sikkerhedsordning, således at forskærmens skærmstiver kan frigøres af plaststykket. Dermed fastgøres den på cyklens forgaffel af sikkerhedsmæssige årsager; dette system kaldes ASR. Se video i bunden af skærmen.

Vedligeholdelse
Skærmene kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse, udover en vask i ny og næ. Vi anbefaler dog, at man ved montering bruger fedt til at smøre gevindet i boltene; dermed er det lettere at løsne gevindet fremover ved eksempelvis småjusteringer.

26-09-2018
Fint produkt, men der skal god tålmodighed til at montere dem. Der skal bruges boltsaks til at klippe stagene af.
11-09-2017
Gode solide skærme som er nemme at montere. Stiverne er lidt svære at afkorte.