Dette universale motor og kæderens er let at anvende og let at skylle af efterfølgende. Med dette produkt kan du smart og funktionelt rense kæden på din cykel og motoren på din knallert eller scooter. Motor- og kæderensen gør…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette universale motor og kæderens er let at anvende og let at skylle af efterfølgende. Med dette produkt kan du smart og funktionelt rense kæden på din cykel og motoren på din knallert eller scooter. Motor- og kæderensen gør dit køretøj klar til brug på blot få minutter.

Anvendelse
Vi anbefaler denne rens til brug på cykelkæder, motor og andre mekaniske genstande, der trænger til en rengøring og en klargøring. Spray et tynd lag på de genstande, der skal renses. Hold en afstand på ca. 20 cm fra emnet og dernæst lad sprayen virke i ca. 2-3 minutter for at opløse snavs og gammel olie. Skyl efter med vand eller en klud, hvis du foretrækker dette. Det er vigtigt, at efterbehandle mekanisk-bevægelige dele, når denne rens har været anvendt. Har du for eksempel brugt denne spray til kæderens, så skal der herefter påføres nyt smøremiddel.

Specifikationer

  • Bike Attitude motor- og kæderens
  • Type: Sprayflaske
  • Indeholder 200 ml

Kvalitetsniveau
Bike Attitude giver brugeren en bred vifte af muligheder til vedligeholdelse af cyklen med komfortable og funktionelle produkter, der løser problemerne med dine cykeldele. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

EAN: 5701461420905

Ingen anmeldelser af dette produkt.