4 anmeldelser
Et aktivt renere affedtningsmiddel til kæden og gear. Dette affedtningsmiddel bruges af flere professionelle hold. Produktet er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav, og kan give en funktionel rengøring af din kæden. De…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Et aktivt renere affedtningsmiddel til kæden og gear. Dette affedtningsmiddel bruges af flere professionelle hold. Produktet er i overensstemmelse med de højeste miljøkrav, og kan give en funktionel rengøring af din kæden. Dermed kommer kæden ikke til at knirke længere, også på trods af intensivt brug.

Anvendelse
Regelmæssig anvendelse af dette affedtningsmiddel fra Morgan Blue forhindrer forværring af kæden og gear system. Dermed fås en højere ydelse, glattere skift og længere levetid på gearsystem. Påfør affedtningsmiddel på kæden, de forreste og bageste tandhjul. Lad det virke i 5 minutter. Skyl efter med (varmt) vand. Gnid med en tør klud. Husk at smøre kæden igen efterfølgende og det samme for bevægelige dele. Vi anbefaler, at det ikke kommer i forbindelse med lejerne. Der må ikke anvendes affedtningsmiddel på rammen og gaffel.

Specifikationer

  • Indhold: 250 ml.
  • Væske til rengøring af kæde
  • Gummi- og plastsikker
  • De aktive komponenter vil fremkalde en hurtig og dyb rengøring
  • Kæden vil ikke knirke

Kvalitetsniveau
Morgan Blue har efterhånden skabt sig et stort navn i cykelsporten, hvor amatører og professionelle er blevet givet et perfekt virkemiddel til vedligeholdelse af cyklen. Komfort og funktionalitet er inkorporeret i væskerne fra dette firma. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Morgan Blue.

EAN: 11601340

15-01-2017
Den eneste kæderens jeg nogensinde har brugt, men den er effektiv! Og derfor bestilt igen og igen :-)
15-05-2015
Suveræn
03-06-2013
Jeg sprøjtede denne blå spray på min kæde, som jeg havde kørt 2100 km uden at rense med andet end vand og børste. Nu var der dog for mange småsten i systemet, så jeg prøvede denne. Sprøjtede det på og rensede med en børste. Resultat: Beskidt olie, småsten og andet møg blev så let som ingenting børstet af kæden og den fik sin oprindelige farve tilbage. Super god. Kan klart anbefales!
23-08-2011
Produktet er der ikke noget i vejen med, men skulle være i en spray i stedet..