4 anmeldelser
Med Muc-Off Chain Doc og biologiske kæderens, bliver kæderensningen til en overkommelig opgave. En gennemsnitlig kæderensning kan overstås på under 20 sekunder og det er uden man har en masse ren…
Læs mere
Vejl.: 359,00
DKK 209,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 05/02/2021 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Muc-Off Chain Doc og biologiske kæderens, bliver kæderensningen til en overkommelig opgave. En gennemsnitlig kæderensning kan overstås på under 20 sekunder og det er uden man har en masse rensevæske i overskud.

Anvendelse
Cykel skal være i en position hvor du let kan rotere pedalarmene baglæns. Desuden er det vigtigt at kædens position på klinge og tandhjul gør at kæde linjen er så lige som mulig. Her efter tages omkring beholderen med venstre hånd, således at den tommelfinger er placeret på spraydåsens knap og din pegefinger hviler på kæderenserens "aftrækker". Nu placeres den åbne Chain Doc over kæden, for at lukke den skal aftrækkeren trækkes indmod dåsen. Når Chain Doc er lukket omkring kæden, køres kæden 2-3 omgange baglæns gennem kæderenseren, dette gøres samtidig med at man holder sprayknappen nede. Herefter køres kæden yderligere 2-3 gange igennem kæderenseren, denne gang uden at tilføje rensemiddel. Til sidst kan kæden aftørres og genopsmøres.

Specifikationer

  • Indhold: 400 ml Chain cleaner
  • Biologisk nedbrydelig
  • Lynhurtig rengøring af kæde
  • Let i brug
  • Bio Chain Cleaner sprayen kan let udskiftes
  • Chain-Doc er monteret på spraydåsen og klar til brug
  • Kan kun anvendes til cykler med udvendige gear

Kvalitetsniveau
Biologisk nedbrydelig og effektiv kæderens. Chain Doc er en af de absolut hurtigste genveje til en ren kæde.

EAN: 5037835951004

17-06-2018
Det er s.. smart. Og hvor dejligt at slippe for at skille kæde ad. Kan klart anbefales. Det var næsten som at få en ny cykel igen ;-)
07-11-2016
renser kæden, nemt og hurtigt uden svineri
20-10-2015
Den fungerer ikke alt for godt, og svinder ganske meget, da der ikke er ret meget plads i opsamleren. Kæden bliver ikke ren på 20-30 sekunder, hvis den er snavset i forvejen. Snarere det dobbelte. Duften skal man nok vænne sig til.
24-07-2015
Hej.Jeg har ikke noget at klage over.