1 anmeldelser
Med dette vedligeholdelseskit fra Muc-Off får du alle de nødvendige dele du skal bruge, for at give din cykel et hurtigt rengøringseftersyn. Pakken indeholder Nano Tec Bike Cleaner, MO-94 og Biodegradable Wet Lube. Anvendels…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette vedligeholdelseskit fra Muc-Off får du alle de nødvendige dele du skal bruge, for at give din cykel et hurtigt rengøringseftersyn. Pakken indeholder Nano Tec Bike Cleaner, MO-94 og Biodegradable Wet Lube.

Anvendelse
Du får et vedligeholdelsessæt der kan anvendes til alle cykeltyper, herunder kan nævnes MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Sættet giver dig en Bike Cleaner til at vaske cyklen i, MO-94 som er en all-round mirakel-spray, der hurtigt og effektivt smører de bevægelige dele og efterlader en langvarig beskyttelse, samt en Biodegradable Wet Lube hvilket er et ultra holdbart smøremiddel, der kan anvendes til kæden og giver et silkeblødt gearskift.

Specifikationer

  • Vedligeholdelseskit
  • Indeholder:
    • Nano Tec Bike Cleaner
    • MO-94
    • Biodegradable Wet Lube

Kvalitetsniveau
Med disse tre produkter får du et uundværligt vedligeholdelseskit med tre af Muc-Off's vidunder-produkter. Når du køber Muc-Off, vil du altid være sikker på at få kvalitetsprodukter, du sjældent kan undvære i dit værksted.

EAN: 5037835850000

19-09-2017
et super rengøringskit, med alt hvad der skal bruges til en nybegynder, der ikke har så meget forstand på det , men synes at alt indholdet gør deres job.
850-S.pdf 0.92 mb