4 anmeldelser
Dette Muc-Off Ultimate Bicycle Kit er den perfekte gave til enhver cykelentusiast og cykelelsker. Her får du et komplet rengøringssæt, som gør, at du har alt hvad du behøver, når cyklen skal rengøres. AnvendelseRengøringssæt…
Læs mere
Vejl.: 789,00
DKK 649,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Muc-Off Ultimate Bicycle Kit er den perfekte gave til enhver cykelentusiast og cykelelsker. Her får du et komplet rengøringssæt, som gør, at du har alt hvad du behøver, når cyklen skal rengøres.

Anvendelse
Rengøringssættet fra Muc-Off er ideelt til rengøring, beskyttelse og klargøring af din cykel. Du kan både anvende sættet til MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Vi anbefaler at du følger instruktionerne til hvert enkelt produkt, så du er sikker på at anvende dem alle optimalt.

Specifikationer

 • Komplet rengøringssæt
 • Medfølgende opbevaringskasse
 • Indeholder:
  • Nano Tech Bike Cleaner
  • Bio Drivetrain Cleaner
  • Assorterede Muc-Off børster
  • Bike Spray
  • Bio Wet Lube
  • Mikrofiber klud

Kvalitetsniveau
Ultimate Bicycle Kit fra Muc-Off indeholder alle de dele du har brug for, for at optimere og rengøre din cykel. Sættet har en udvalg af Muc-Off børster, der gør det nemt for dig at rense og rengøre komponenter, hjul, gafler mv. Yderligere er der i pakken en Nano Tech cykelrengøring, som vasker og rengør din cykel, og som gør at det bliver nemt og hurtigt for dig. Der er også en Bio Drivetrain Cleaner i pakken, som bruges til effektiv affedtning af din kæde. Ydermere er der en Bike Spray, som giver din cykel ultimativ beskyttelse, når du påfører den efter vask. Endnu et objekt i kassen er Muc-Off's Bio Wet Lube, som er smørrelse til din kæde, som gør dine gearskift bløde og gør påførelsen nem. Til at anvende produkterne medfølger der både en svamp samt en mikrofiber klud, og til at opbevare alle genstandene i, medfølger der en smart kasse med håndtag.

EAN: 5037835284003

03-08-2019
Supergod all-round rengøringssæt.
24-12-2017
Fantastisk julegavehit gjorde stor lykke.
13-12-2017
03-12-2017
Dejlig vare - sendt perfekt og til topkarakterer - anbefaler virkelig Cykelpartner.dk
284-S.pdf 1.00 mb