Muc-Off giver gode muligheder for en genopfyldning af deres prisvindende cykelvaskemiddel, i et koncentrat på 1 liter. Dette giver mulighed for, at man kan lave 4 liter af det alsidige rengøringsmiddel, der samti…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 179,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 08/01/2021 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Muc-Off giver gode muligheder for en genopfyldning af deres prisvindende cykelvaskemiddel, i et koncentrat på 1 liter. Dette giver mulighed for, at man kan lave 4 liter af det alsidige rengøringsmiddel, der samtidig kan hjælpe med at redde miljøet, da man benytter mindre indpakning. Muc-Off Nano Gel giver også mulighed for brug som degreaser på kæde og kassette, hvis man benytter det blot som koncentrat. Koncentratet er desuden sikkert anvendeligt på alle overflader på cyklen, hvor hverken lukninger, bremseklodser og rotorer er i risiko for at blive beskadiget.

Anvendelse
Muc-Off Nano Gel sørger for ordentlige rammer for en optimal rengøring af cyklen, hvor man nemt kan genopfylde rensemidlet, Nano Tech Bike Cleaner, der kan give en grundig rensning af din cykel. Derudover kan man også bruge koncentratet i umiddelbar form, hvor det også kan bruges som affedtningsmiddel på kæder og kassetter.

Specifikationer

  • 1000 ml = 4 L Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner
  • Meget effektiv
  • Hurtig og sikker rengøring med Nano teknologi
  • Effektiv degreaser i koncentreret form
  • Bruger 89% mindre indpakning end 2 stk. 1 L Muc-Off flasker
  • Biologisk nedbrydeligt
  • Sikker på alle overfalder inkl. carbon fibre og anodiseret metal
  • Kommer ikke til at beskadige lukninger, bremseklodser og rotorer

Kvalitetsniveau
Muc-Off giver et højt kvalitetsniveau med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet har grobund i unikke formler og ingredienser. Dette har tiltrukket flere amatører og professionelle til produkterne, der kan hjælpe med at bibeholde et højt præstationsniveau, hvor cyklen kan forblive funktionel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Muc-Off.

EAN: 5037835347005

Ingen anmeldelser af dette produkt.