Varenummer: SP200

Turbo-Spray Brunox 500 ml. 5 Funktioner


.
99 DKK / STK
79,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Brunox Turbo-Spray er den komplette cykel-pleje! Produktet er enestående både i konsistens og filmdannelse, takket være additivet TURBOLINE. Det udmærker sig ved sin bedre smøre-, indtrænings-, og korrosions-beskyttelses-virkning. På grund af den høje kapillarvirkning trænger BRUNOX Turbo-Spray ind i selv de mindste revner og porer og fortrænger alt vand og fugtighed. BRUNOX Turbo-Spray gør al servicearbejde lettere, da det er en yderst effektiv letløbsolie/rustløser spray. Fastsiddende skruer, blokerede saddelstøtter lader sig let og hurtigt fjerne/indstille efter en indvirkningstid på ca. 10-20 minutter.

  Anvendelse
  Efter et kort virketid løsner enhver form for organisk og mineralsk smuds sig uden videre, f.eks. tjære, skidt, bremsestøv, limrester. Efter enhver tur i regnen og efter hjulvask er det vigtigt at foretage en konservering. Det fugtige hjul sprøjtes kortvarigt, således at vandrester hurtigt kan løbe af. Med denne konservering opnår man en fem-trins effekt:

  1. Vandfortrængning
  2. Korrosionsbeskyttelse
  3. Smøring
  4. Opbygning af en smudsafvisende beskyttelseshinde
  5. Samtidig påsmøring af politur
  6. Produktet er syrefri

  Pleje af Inliners (rulleskøjter): Meget velegnet til rengøring af kuglelejer på inliners (påsprøjtes eller ilægges).

  Som smørremidel: BRUNOX Turbo-Spray er et langtids-smøremiddel på grund af den velafbalancerede blanding af kulbrinter med additivet TURBOLINE.

  Som letløbsolie: BRUNOX Turbo-Spray har en fantastisk evne til at krybe ind overalt. På grund af kapillar-virkningen, er den i stand til at trænge ind i de fineste revner og mellemrum og er f.eks. i stand til at løsne fastsiddende skruer på ingen tid.

  Som korrosionsbeskyttelsesmiddel: BRUNOX Turbo-Spray garanterer for en fuldstændig korrosionsbeskyttelse og sørger også for hulrumskonservering. Den ansvarlige kulbrinte-blanding sørger såvel for en sammenhængende beskyttelsesfilm som for det nødvendige skiftetykkelse.

  Som rengøringsmiddel: BRUNOX Turbo-Spray får bugt med meneralsk skidt og løsner organisk skidt, således at pletter (næstes) af enhver slags let lader sig fjerne.

  Som kontaktspray: BRUNOX Turbo-Spray har en meget lav overfladespænding og en tilsvarende hæfteevne på metaller, således at vand omgående fortrænges. Denne egenskab er især nyttig når det gælder elektriske kontakter, således kortslutninger repareres eller forhindres.

  Specifikationer

  • Filmtykkelse: 1-2 my
  • Rækkeevne: 100-120 m2/l
  • Flammepunkt: 78 °C
  • Smørevirkning: garanteret til –50°C
  • Varmebestandighed: til 160 °C kortvarigt, til 125°C langvarigt

  Kvalitetsniveau
  BRONOX Turbo-Spary er yderst miljøvenligt, den indeholder ingen silikone, teflon, grafit og kun 3% CO2 som drivgas, derfor 97% virksomt stof. Herudover er brændpunktet på 78 °C og har en meget behagelig duft. BRUNOX Turbo-Spray er det perfekte rengøringsmiddel til cykler og kæder.

 • Brand Brunox
  EAN 7610567955007
 • William N.

  Min støtteben virker igen!

  Peter V.

  Uundværlig til cykelvedligeholdelse særligt om Vinteren. Løsner fastgroede dele og forhindrer. at det sker igen.

  Cipe:Care A.

  Fin kommunikation, levering mm. Produktet er til vores værksted hvorfor jeg ikke kan komme med en bedømmelse.

  Tommy J.

  Super spray til mange ting

  Klaus M.

  Super nem at bruge, og gode smøre egenskaber.

  Bjørn K.

  Godt middel til at rense, pudse og smøre i en go!

  Roald H.

  Eneste rigtige smøremiddel til cykel bla. til gear skifter på raceren

  Claus R.

  er rigtig godt tilfreds med denne olie på både racer og mtb

  Allan S.

  udmærket til smøring af cyklen

 • SP200_A.pdf 43.00 Kb