Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hjulopretter til hjemmebrug fra Park Tool, der funktionelt hjælper dig med opretning af hjul. Denne hjulopretter kan klare flere forskellige hjulstørrelser, og kan endda anvendes uden, at du skal have hjulet af c…
Læs mere
Vejl.: 1599,00
DKK 1.249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Hjulopretter til hjemmebrug fra Park Tool, der funktionelt hjælper dig med opretning af hjul. Denne hjulopretter kan klare flere forskellige hjulstørrelser, og kan endda anvendes uden, at du skal have hjulet af cyklen. Dermed bliver det nemt og komfortablt, at skulle vedligeholde og reparere sit hjul derhjemme.

Anvendelse
TS-8 hjulretter kan bruges når den står alene eller man kan montere den på et arbejdsbord for at opnå en bedre stabilitet og arbejdshøjde. Hjulopretteren har en nøjagtig måling af skævheder på hjulet og muliggør justering. Centrering kan opnås ved blot at vende hjulet i stativet.

Specifikationer

  • Hjulretter Park Tool model TS-8
  • Hjulopretteren kan tage hjulstørrelser fra 16" til 29" og hjulopretteren kan anvendes uden afmontering af dækket.
  • Kan bruges til fælg bredder på op til 4"
  • Nav bredde op til 170mm
  • Materiale: Tung stål type som modstår bøjning
  • Vægt 4,6 kg.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.