I dag er flere og flere af de racercykler, mountainbikes og citybikes der sælges udstyret med kassettehus og kranksæt, der fastspændes ved hjælp af unbrakonøgler i størrelserne 11, 12, 14 og 15 mm. I dit hjemmeværksted er det…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

I dag er flere og flere af de racercykler, mountainbikes og citybikes der sælges udstyret med kassettehus og kranksæt, der fastspændes ved hjælp af unbrakonøgler i størrelserne 11, 12, 14 og 15 mm. I dit hjemmeværksted er det derfor nødvendigt at have et udvalg af disse liggende. Denne nøgle er lavet i hærdet industrikvalitets stål.

Anvendelse
Du kan bruge denne ParkTool 14 mm unbrakonøgle til bl.a. udskiftning af nogle kassettehuse og kranksæt fra blandt andre Campagnolo Power Torque, Shimano og andre producenter.

Specifikationer

  • 14 mm unbrako nøgle
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål
  • Denne størrelse anvendes til kranksæt og hjul fra blandt andet Campagnolo Power Torque, Shimano og andre bruger på cyklerne i dag

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

EAN: 763477004376

Ingen anmeldelser af dette produkt.