Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne hjulcentreringsbøjle sikrer dig, at fælgen er centreret over hjulets nav. For at et cykelhjul kan anvendes på en sikker måde, er det vigtigt at sørge for, at fælgen er centreret p&a…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 539,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne hjulcentreringsbøjle sikrer dig, at fælgen er centreret over hjulets nav. For at et cykelhjul kan anvendes på en sikker måde, er det vigtigt at sørge for, at fælgen er centreret på navet. Denne opgave kan udmåles med dette stykke værktøj.

Anvendelse
Bøjlen kan anvendes på cykelhjul på størrelser fra 16 og op til 29", og bøjlen passer til alle nav typer. Park Tools hjulcentrereingsbøjle kan også anvendes, når dækket er monteret på hjulet.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Vægt: 560 gram
  • Hjul centreringsværktøj
  • Passer til 16 og op til 29" hjul
  • ETRTO eller ISO fælg mål fra 305 og op til 630 mm
  • Kan bruges med alle navbredder
  • Udmåling kan foretages når dækket er monteret på cykel hjul

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk, da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.