Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en stærkt egerlineal. Et glimrende værktøj til at finde mål på dine vigtigste komponenter, så du altid kan justere og udskifte efter de bedste forudsætninger. Denne …
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 99,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en stærkt egerlineal. Et glimrende værktøj til at finde mål på dine vigtigste komponenter, så du altid kan justere og udskifte efter de bedste forudsætninger. Denne længdemålet til eger er lavet i flot ædelstål, og sørger for at du slipper for ærgelser, når din cykel skal vedligeholdes.

Anvendelse
Få et præcist mål når du måler eger og undgå ærgrelser når du har brugt tid på hjulet og du opdager egerlængden er forkert. Det er altid en god ide at kontrollere længden på de eger man benytter for at være sikker på at det er den rigtige længe. Dette gælder også omvendt når man skal bestille nye eger. tag en gammel eger af hjulet og mål den. Skriv det ned så har du data på cyklen og det gør det til en leg at bestille nye eger.

Specifikationer

  • Model T0-68
  • Til måling af længde på eger
  • Materiale: ædelstål
  • Kan også bruges til krankbokse og pedalarme

Kvalitetsniveau
XLC sørger for optimale produkter til en god pris, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret til kunden. Mærket tilbyder alle slags dele til cyklen der passer, hvor komponenter er perfekt afstemte og kan vise en vis kvalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra XLC.

Ingen anmeldelser af dette produkt.