Dette professionelle nippelværktøj fra Park Tool tilbyder en hurtig og funktionel optramning af din cykels eger og nipler. Dette nippelværktøj er essentielt i sadeltasken hos enhver cykelnørd,…
Læs mere
Tilbudet udløber 04-10-2020
Vejl.: 109,00 Før 79,00
DKK 75,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette professionelle nippelværktøj fra Park Tool tilbyder en hurtig og funktionel optramning af din cykels eger og nipler. Dette nippelværktøj er essentielt i sadeltasken hos enhver cykelnørd, hvor et optimalt hjul altid skal sikres.

Anvendelse
Dette essentielle cykelværktøj fra Park Tool, giver en hurtig og nem opstramning, justering og udskiftning af cyklens eger og nipler. Ved brug af denne nippelnøgle, bør man være opmærksom på, at man skal efterspænde alle komponenter på hjulet. Cykelværktøjet er anvendeligt ved en diameter på 3,23 mm.

Specifikationer

  • Professionel model
  • Special hærdede kæber, som er nikkel belagt for at give en lang levetid
  • Vinyl overtrukket som giver et godt og skånsomt greb om nøglen

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477007216

19-12-2014
kraftig nippelnøgle der er nem og hurtig at bruge. Den er hurtig, fordi der kun er én størrelse på nøglen. Kæberne er store og giver en godt greb om nippelen.
29-06-2014
Tja det virker bare ok, Men savner gravering af størelsen, når nu der er så små spring i størelsen. Godt greb !
20-08-2013
fungerer som den skal - passer perfekt