Varenummer: PTSW145

Nippelnøgle Park Tool SW-14,5 til Shimano hjul


.
119 DKK / STK
95,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Smart og alsidig nippelnøgle fra Park Tool, der sætter en høj standard med sin dobbeltende. Dermed gives der flere muligheder for justering og indstilling af nipler og eger på din cykel, så der ingen skævheder opledes på hjulet. Nippelnøglen er desuden lavet i et komfortablt design, og bliver et ideelt element i sadeltasken.

  Anvendelse
  Denne nippelnøgle fra Park Tool er ideel til justering af skævheder eller løse eger på Shimano hjul. Kæben med 4,4 mm bredde bruges til niplerne ved hjulnavet, og kæben på 3,75 mm bruges til niplerne ved fælgen. Ved brug af en nippelnøgle bør man være opmærksom på, at man strammer alle komponenter lige godt, så der ingen skævheder opleves.

  Specifikationer

  • Passer til 2 nippel størrelser, 4,33 mm nipler og 3,75 mm nipler
  • Passer til nogle Shimano hjul og andre hjul med nipler i denne størrelse
  • Vægt: 70 gram

  Kvalitetsniveau
  Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk, da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 • Brand Park Tool
  Produkt Nippelnøgle
  EAN 763477007445