3 anmeldelser
Park Tool konusnøgle til brug for adskillelse af nav. Den kraftige kæbe udformning gør nøglen unik og holdbar til dens formål. Konusnøgle bliver meget alsidig med sine specifikationer, der tilbyder en præcis justering af din …
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 75,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Park Tool konusnøgle til brug for adskillelse af nav. Den kraftige kæbe udformning gør nøglen unik og holdbar til dens formål. Konusnøgle bliver meget alsidig med sine specifikationer, der tilbyder en præcis justering af din konus hjulnaven. Vi anbefaler, at konusnøglen kun bliver brugt til dette formål, og ikke til at løsne og fæste andre møtrikker.

Anvendelse
Denne nøgle anvendes udelukkende til at justere konusser i størrelse 17mm. Den bør ikke anvendes til andre former for møtrikker.

Specifikationer

  • 17mm konus nøgle
  • Vinyl overtrukket skaft som giver et godt og skånsomt greb on nøglen
  • Kæben er slank således at den passer perfekt til konus justering

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477006356

29-01-2016
Ok nøgle. Lidt dyre
08-07-2014
Fin levering til tiden og varen var lige det jeg skulle bruge. God service hos Cykelpartner.
23-08-2011
Ligger godt i hånden og god til krævende arbejder da stålet er rimeligt hårdt.