1 anmeldelser
Unior Pocket er et lille kompakt værktøj, som du kan bruge, når du skal rette hjul op. Værktøjets lille og kompakte størrelse gør, at den er meget velegnet til at have med på farten. Værktøjet kan ligeså bruges til opretning …
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Unior Pocket er et lille kompakt værktøj, som du kan bruge, når du skal rette hjul op. Værktøjets lille og kompakte størrelse gør, at den er meget velegnet til at have med på farten. Værktøjet kan ligeså bruges til opretning af bremseskiver. Amatørmekanikeren kan dermed hurtigt ordne hjulene, når uheldet er ude.

Anvendelse
Værktøjet monteres ved hjælp af velcro på din cykels forgaffel eller på sadelpinden, og sættes på den side af cyklen, hvor den største skævhed i hjulet bevæger sig imod. Du kan derefter gradvist justere indikatoren ind i fælgen i takt med, at hjulet bliver rettet op. På denne måde, kan du hurtigt og let får et overblik og vurdere størrelsen af skævheden. Samme metode ses ved opretning af bremseskive.

Specifikationer

  • Modelnr. 1753/6
  • Montering: Velcro - På forgaffel eller sadelstræber
  • Kan også anvendes til opretning af bremseskiver
  • Vægt: 84 gram

Kvalitetsniveau
Unior har igennem næsten 100 år leveret værktøjer til både cykler, biler og håndværkere. Unior producerer kvalitetsprodukter, og blev i 2018 officiel værktøjspartner med Team Sky, der har fosteret flere store cykelstjerner.

EAN: 3838909233109

07-06-2019
Maget nem at bruge, det virke bare super.