Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Professionel nippelnøgle fra Park Tool, der sørger for en hurtig og funktionel opstramning af cykels eger. Nippelnøglen er essentielt inventar i den professionelle cykelrytters sadeltaske, hvor der kr&ael…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Professionel nippelnøgle fra Park Tool, der sørger for en hurtig og funktionel opstramning af cykels eger. Nippelnøglen er essentielt inventar i den professionelle cykelrytters sadeltaske, hvor der kræves en hurtig opstramning af eger, for at vedligeholde cyklens hjul på bedste vis.

Anvendelse
Denne smarte nippenøgle fra Park Tool passer perfekt ind i din samling af cykeludstyr, der kan sørge for den mest optimale cykeltur. Denne nippenøgle er nem at bruge, passer perfekt til nipler med en størrelse på 3,30 mm. Dette er målt på udvendige mål.

Specifikation:

  • Professionel model
  • Special hærdede kæber, som er nikkel belagt for at give en lang levetid
  • Vinyl overtrukket som giver et godt og skånsomt greb om nøglen
  • Passer til 3,30 mm

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

28-01-2016
super god og hurtig levering
28-07-2015
Levering og kvaliteten som sædvanlig helt i top! :-)