6 anmeldelser
Denne nippelnøgle fra Park Tool er perfekt til sit formål, hvor nøglen skal foretage justeringer og opstramninger af egerne på hjulet af cyklen. Cykelværktøjet er lavet med specialhærdede kæber, hvor en nikkelbelægning sørger…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne nippelnøgle fra Park Tool er perfekt til sit formål, hvor nøglen skal foretage justeringer og opstramninger af egerne på hjulet af cyklen. Cykelværktøjet er lavet med specialhærdede kæber, hvor en nikkelbelægning sørger for en holdbar nippelnøgle med lang levetid. Grebet er desuden overtrukket med vinyl, så der gives et fast og skånsomt greb om nøglen.

Anvendelse
Denne fine nippelnøgle fra Park Tool er ideel til sit formål, og kan hurtigt og nemt foretage justering og opstramning af egerne på dit hjul. Nippelnøgle passer til de fleste eger af japansk eller taiwansk produktion.

Specifikationer

  • Professionel model
  • Special hærdede kæber, som er nikkel belagt for at give en lang levetid
  • Vinyl overtrukket som giver et godt og skånsomt greb on nøglen

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477007254

23-10-2015
Perfekt værktøj,hurtig levering.
19-12-2014
kraftig nippelnøgle der er nem og hurtig at bruge. Den er hurtig, fordi der kun er én størrelse på nøglen. Kæberne er store og giver en godt greb om nippelen.
03-03-2014
Helt perfekt og et rigtigt godt stykke værktøj
12-02-2014
Virker perfekt efter hensigten
26-09-2013
Ok nøgle
13-05-2013
Lækker nøgle, virker som den skal og er nem at håndterer