Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Park Tool tilbyder deres med populære og anerkendte hjulopretter, der er blevet brugt igennem 35 år i cykelforretninger og hos professionelle cykelmekanikere. Hjulopretteren er meget alsidig, og kan klare mange va…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 3299,00 Før 2799,00
DKK 2.099,25
Ikke på lager
Forventet: 20/11/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Park Tool tilbyder deres med populære og anerkendte hjulopretter, der er blevet brugt igennem 35 år i cykelforretninger og hos professionelle cykelmekanikere. Hjulopretteren er meget alsidig, og kan klare mange varianter af hjulstørrelser, fælgbredder og navbredder. Cykelværktøjer er lavet i nikkel forkromet hærdet stål, og kan derfor desuden klare mange tæsk og har en lang holdbarhed.

Anvendelse
Denne hjulopretter fra Park Tool kan nemt anvendes, da den blot skal placeres på et bord eller et sted med et fladt underlag. Derefter sættes det fast på hjuloprettereren, hvor man skal justere cykelværktøjet efter størrelsen og bredden på hjulet. Dermed bliver det nemt og hurtigt at justere på hjulet med en nippelnøgle.

Specifikationer

  • Hjulopretteren kan tage hjulstørrelser fra 16" til 28" og hjulopretteren kan anvendes uden afmontering af dækket.
  • Kan bruges til fælg bredder på op til 4"
  • Nav bredde op til 175mm
  • Nikkel forkromet hærdet stål

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Vedligeholdelse
Denne hjulopretter kræver ingen videre vedligeholdelse, men kan have godt af en fugtig klud ved skidt og snavs, samt en dråbe olie i ny og næ til de bevægelige dele.

19-03-2015
Som sædvanlig i lækker Park Tool kvalitet. Men synes dog at de sorte drejehåndtag er i lidt billigere kvalitet en tidligere års modeller??
23-08-2011
Fåes ikke bedre...!!!