Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Funktionel nippelnøgle i stilrent design fra Park Tool, der sørger en nemmere betjening og vedligeholdelse af dine nipler og eger på cyklen. Denne nøgle er lavet med specielt hærdede kæb…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 109,00 Før 69,00
DKK 61,38
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Funktionel nippelnøgle i stilrent design fra Park Tool, der sørger en nemmere betjening og vedligeholdelse af dine nipler og eger på cyklen. Denne nøgle er lavet med specielt hærdede kæber belagt med nikkel, for at sikre en robust og holdbar nippelnøgle. Cykelværktøjet er desuden udviklet med et overtræk af vinyl, så grebet er behageligt og komfortabelt.

Anvendelse
Denne nippelnøgle lægger op til en nem anvendelse og sikker plads i din sadeltaske, hvor den kan være hjælpsom, når eger og nipler skal udskiftes, rettes og justeres på din cykel.

Specifikationer

  • Special hærdede kæber, som er nikkel belagt for at give en lang levetid
  • Vinyl overtrukket som giver et godt og skånsomt greb om nøglen

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477007247

19-12-2013
Fint :)