Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne WIIZ flaskeholder fra Zefal, får du nem og hurtig adgang til din drikkedunk. Flaskeholderen monteres på cyklens stel. Da den har sideudtag er den især velegnet til cykler med små stel, hvor d…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 49,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne WIIZ flaskeholder fra Zefal, får du nem og hurtig adgang til din drikkedunk. Flaskeholderen monteres på cyklens stel. Da den har sideudtag er den især velegnet til cykler med små stel, hvor det ellers kan være svært at få en flaske ind og ud, med traditionelt udtag i en flaskeholder.

Anvendelse
Pga sit sideudtag er denne flaskeholder især brugbar til børnecykler som f.eks. en 24" børne-mountainbike. Du kan naturligvis også montere flaskeholderen på en voksencykel. Holderen passer til flasker med en diameter på op til 74mm. 

Specifikationer

  • Model: WIIZ
  • Sideudtag - Vendbar
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Passer til alle flasker med en diameter på 74 mm.
  • Vægt: 65 gram
  • Farve: Mat sort
  • Bolte til montering medfølger ikke.

Kvalitetsniveau
Denne flaskeholder fra Zefal er lavet af solide materialer men vejer blot 65 gram. Det vil sige, at den ikke øger din cykels totalvægt markant, så du kan yde dit maksimale. Holderen er med vendbart sideudtag, hvilket vil sige, at du kan indstille den til højre eller venstre udtag, alt efter hvad du foretrækker. 

Vedligeholdelse
Der kræves intet særligt vedligehold af denne flaskeholder. Sørg blot for at den er skruet forsvarligt fast, og tør den over med en fugtig klud i ny og næ. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.