Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne "Ciro" flaskeholder fra Tacx, får du en vanvittig lækker flaskeholder med en vægt på kun 29 gram. Selve designet er både smart og minimalistisk - og på trods af det tynde og spink…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med denne "Ciro" flaskeholder fra Tacx, får du en vanvittig lækker flaskeholder med en vægt på kun 29 gram. Selve designet er både smart og minimalistisk - og på trods af det tynde og spinkle design, giver "Ciro" alligevel et virkelig godt greb omkring drikkedunken, som vil sidde helt stabilt i flaskeholderen.
"Ciro" er produceret i en kombination af carbon og glasfiber - Glasfiberen udgør selve kernen, mens skallen er i carbon. Netop denne unikke kombination har gjort det muligt at holde vægten helt nede på 29 gram. 

Anvendelse
Denne flaskeholder kan anvendes til alle cykler med gevind til flaskeholdere, men er primært udviklet til ryttere som går meget op i gear og prioritere en lav vægt på cyklen.

Specifikationer

  • Tacx flaskeholder
  • Model: Tacx Ciro
  • Findes i flere forskellige farver
  • Vægt: 29 gram
  • Materialer: Carbon og glasfiber
  • Fast greb om flasken
  • Minimalistisk design

Kvalitetsniveau
Her får du et virkelig lækkert kvalitetsprodukt til prisen. Modellen er udviklet til ryttere som kræver det bedste tilbehør til deres cykel.

Vedligeholdelse
Dette produkt kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.