Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
BTA Mount er en letvægts flaskeholder til den ambitiøse rytter, der ikke ønsker større unødvendig vægt under kørsel. Flskeholderen er lavet i et slidstærkt plastmateriale, …
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 259,00 Før 259,00
DKK 51,80
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

BTA Mount er en letvægts flaskeholder til den ambitiøse rytter, der ikke ønsker større unødvendig vægt under kørsel. Flskeholderen er lavet i et slidstærkt plastmateriale, så den heller ikke kommer til at beskadige stellet på cyklen. Dermed får du en ideel til flaskeholder, der kan optimere din cykeltur.

Anvendelse
En flaskeholder er alfa omega for enhver cykelrytter. En Profile Design flaskeholder er en letvægts flaskeholder i sort, som monteres på styret. Din vandflaske vil sidde sikkert heri, og holderen er formet sådan, at det er nemt for dig at få flasken op af flaskeholderen, når du sidder i sædet.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Slidstærkt plastmateriale

Kvalitetsniveau
En flaskeholder fra Profile Design er lavet af et stærkt plastmateriale, der tåler støv, regn, fald, rust og meget andet. Profile Design leverer tekniske og holdbare produkter til enhver cykelrytter eller triatlet, og har du endnu ikke monteret din flaskeholder, er denne en løsning for dig.

Vedligeholdelse
Hvis du går op i vedligeholdelse af din cykel og dens udstyr, bør du altid sørge for at tørre cyklen af på de vigtigste steder efter en cykeltur. Regner det undervejs, er det vigtigt, at du efterfølgende tørrer af, der hvor du vil undgå rust. Flaskeholderen er monteret tæt på jorden, og det anbefales, at man tørrer den af for at undgå, at den afgiver fugt til cykelstellet, når du parkerer cyklen.

EAN: 723660002282

Ingen anmeldelser af dette produkt.