Hvilken hånd bruger du til at tage din vandflaske med, når du cykler? Det spørgsmål stiller producenter af flaskeholdere sig sjældent, men hos Kinetic gjorde de. Og derfor har de skabt denne Twenty20 flaskeholder, der kan vin…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Hvilken hånd bruger du til at tage din vandflaske med, når du cykler? Det spørgsmål stiller producenter af flaskeholdere sig sjældent, men hos Kinetic gjorde de. Og derfor har de skabt denne Twenty20 flaskeholder, der kan vinkles til den side du foretrækker. Fordelen er, at du får lettere adgang til din flaske, mens du samtidig kan holde din stærkeste arm på styret, og dermed køre sikrere. Du kan vælge mellem fire forskellige farver, så der er sikkert en, der passer til din cykel og stil.

Anvendelse
Twenty20 fra Kinetic kan indstilles i tre forskellige positioner: Den normale opretstående, som du kender fra andre flaskeholdere, eller du kan vælge, at lade holderen hælde med 20 grader til enten højre eller venstre. Når holderen hælder er det langt lettere at få flasken ud - især hvis du sidder på et snævert stel som f.eks. på mange mountainbikes.

Specifikationer:

  • Farve: Grøn, hvid, rød eller sort
  • Vægt: 40g

Kvalitetsniveau
Kinetic har gjort meget ud af at lave et kvalitetsprodukt, uden at det er gået ud over prisen. Med en vægt på blot 40 gram er Twenty20 også et godt valg for dig der bekymrer dig om din cykels totalvægt.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for at alle skruer er skruet korrekt i.

Ingen anmeldelser af dette produkt.