Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med den utroligt lette Vico Carbon flaskeholder fra Elite, er du godt rustet til de situationer, hvor det er altafgørende at holde vægten af dit udstyr nede. Flaskeholderen er nemlig støbt i et ultralet ka…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 209,00 Før 169,00
DKK 160,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med den utroligt lette Vico Carbon flaskeholder fra Elite, er du godt rustet til de situationer, hvor det er altafgørende at holde vægten af dit udstyr nede. Flaskeholderen er nemlig støbt i et ultralet karbonfiber-materiale. Samtidig er den blevet formet i et nyt patenteret design, der giver dig et bedre greb om flasken, selvom du kører under ekstreme forhold. Den færdige flaske er resultatet af et samarbejde mellem Elite og Pro Teams og vejer blot 23 gram. Takket være den unikke form, er det nemt og sikker at indsætte og fjerne flasker i flaskeholderen med et simpelt træk.

Anvendelse
Vico Carbon passer til langt de fleste drikkedunke og flasker, da den er imponerende fleksibel og selvjusterende. Det er let at placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra under kørsel.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Grøn
  • Vægt: 23 gram
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Der skal ikke tænkes over nogen større vedligeholdelse af denne flaskeholder, men man kan sagtens tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775029855

Ingen anmeldelser af dette produkt.