Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Elites Custom race flaskeholder passer til langt de fleste runde drikkedunke, som har en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, som er smidi…
Læs mere
Vejl.: 115,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Elites Custom race flaskeholder passer til langt de fleste runde drikkedunke, som har en diameter på 74 mm., hvilket også er den mest anvendte. Holderen er udviklet i glasfiber forstærket nylon, som er smidig og attraktiv. Yderligere er holderen med justerbare elastomer, der tilpasser sig flaskeformer og absorberer vibrationer. Flaskeholderen er designet i hvid med røde detaljer.

Anvendelse
Flaskeholderen kan bruges på alle cykeltyper og modellen tilbydes i en lang vifte af farver. Her har du virkelig muligheden for at finde den model, der matcher perfekt til din cykel. Desuden anvendes denne flaskeholder af langt de fleste professionelle cykelryttere i verden.

Specifikationer

  • Elite flaskeholder i glasfiber forstærket nylon
  • Model: Custom Race
  • Bolt hul afstand er 60 - 70 mm.
  • Justerbar elastomer i gummi
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Letvægts model som kun vejer 40 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Hvid med rød logo

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklens stel rør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolt hul afstanden kan variere, på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Elite Custom Race er absolut topkvalitet og anvendes af de fleste professionelle cykelryttere i verden. Dette har grobund i et stort fokus på komfort og funktionalitet, der bliver kombineret til den største kvalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Elite.

Vedligeholdelse
Denne flaskeholder er ikke bestemt til nogen større vedligeholdelse, men kan sagtens blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775016886

Ingen anmeldelser af dette produkt.