Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bike Attitudes sorte wirelås er 150 cm lang og 8 mm bred. Cykellåsen er betrukket med et nylon materiale, hvilket gør, at din cykel ikke får skrammer af låsen, når den er viklet omkring st…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bike Attitudes sorte wirelås er 150 cm lang og 8 mm bred. Cykellåsen er betrukket med et nylon materiale, hvilket gør, at din cykel ikke får skrammer af låsen, når den er viklet omkring stellet eller sadelpinden. Den blot 230 gram tunge wirelås er utrolig nem at betjene, og dermed er wirelåsen særlig anvendelig til børnecykler og løbecykler.

Anvendelse
Bike Attitudes spirallås kan bruges til børnecykler, løbecykler, barnevogne og andre værdifulde genstande. Cykelwirelåsen er anvendelig for børn, fordi låsen er utrolig let og har en lav vægt. Den smidige spirallås kan sagtens placeres rundt om cyklens sadelpind eller stel, og du skal ikke være nervøs for, om cyklen bliver ridset, fordi cykellåsen er betrukket med en gennemsigtig plastik overflade. Efter at have låst cykellåsen op. kan du vikle spirallåsen rundt omkring stellet eller sadelpinden, og dermed har du altid låsen med dig på dine cykelture.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter: 8 mm
  • Længde: 150 cm
  • Vægt: 230 gram
  • Med 2 nøgler
  • Nem betjening

Sikkerhed og kvalitet
Bike Attitude cykellåsen er 150 cm lang, og utrolig let at anvende. Længden på wirelåsen er med til at gøre betjeningen af låsen utrolig nem. Spirallåsens overflade består af en gennemsigtig plastik, som sikrer, at cyklen ikke bliver ridset.

Vedligeholdelse
Du bør smøre låsen med jævne mellemrum. Ved en optimal vedligeholdelse vil låsen opnå den længst mulige levetid. Det er meget individuelt, hvor ofte låsen skal smøres med låseolie. Smørringen afhænger af, hvor meget låsen anvendes, og i hvilket slags vejr. Vi anbefaler dog, at du minimum to gange om året smører cykellåsen. Anvend altid en låseolie, som er fremstillet til netop dette formål.

Ingen anmeldelser af dette produkt.