Bikekey er en digital nummerplade til din cykel - og fungerer samtidig som et benspænd for cykeltyven. Med Bikekey får du mulighed for at registrere ejerskabet af din cykel digitalt. Det foregår helt praktisk ved, at du opret…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bikekey er en digital nummerplade til din cykel - og fungerer samtidig som et benspænd for cykeltyven.

Med Bikekey får du mulighed for at registrere ejerskabet af din cykel digitalt. Det foregår helt praktisk ved, at du opretter en bruger på Bikekey og registrerer ejerskabet af din cykel med Mit-ID. Når du foretaget denne registrering, kan ejerskabet ikke overdrages til andre, uden at du har givet din samtykke via Mit-ID. 

Bikekey nummerpladen består af et simpelt lille klistermærke med en QR-kode, som du kan placere hvor som helst på din cykel. Klistermærket i sig selv forhindre ikke tyven i at stjæle din cykel, men Bikekey-mærket signalerer overfor cykeltyven, at din cykel er digitalt registreret og derfor ikke kan omregistreres af andre, uden din samtykke.

Ved at benytte klistermærket på din cykel, gør du det muligt for andre at komme i anonymt kontakt med dig digitalt. Det er fx smart, hvis nogle finder din cykel henkastet et sted eller hvis den bliver fundet i forbindelse med opklaring af tyveri.   

Selve registreringen tager få minutter og kan klares via din mobiltelefon. I forbindelse med registreringen får du samtidig mulighed for at opbevare dine dokumenter (fx kvittering) elektronisk.

Der medfølger 1 års registrering i Bikekey registeret - du har efterfølgende mulighed for at forlænge registreringen, til priser fra 56-99 kr. pr. år. - afhængig af, om du køber 1, 3 eller 5 års registrering

Du kan registrere din Bikekey her. 

Specifikationer

  • Bikekey
  • Digitaliseret stelnummer til din cykel
  • Digital opbevaring af dine dokumenter
  • Søgbar nummerplade i Bikekey registeret
  • Bliv kontaktet hvis din cykel bliver fundet
  • Kræver Mit-ID valideret at overdrage ejerskab

 

EAN: 5745000663002

Ingen anmeldelser af dette produkt.