4 anmeldelser
Denne kabellås er særligt velegnet til børn, da der ikke er anvendt talkode, som man oftest ser på låse. I stedet for er der tre symboler, som skal vælges som låsekode; og dermed er det yderst nemt for børn at bruge denne lås…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne kabellås er særligt velegnet til børn, da der ikke er anvendt talkode, som man oftest ser på låse. I stedet for er der tre symboler, som skal vælges som låsekode; og dermed er det yderst nemt for børn at bruge denne lås. Låsen findes i en smart grøn eller pink farve.

Anvendelse
Du kan anvende låsen til børnecykler til sikring mod brugstyveri. Låsen er 80 cm. lang og dermed er den lang nok til at cyklen kan låses sammen med for eksempel et cykelstativ.

Specifikationer

  • Kabellås 80 cm. lang og 12 mm. tyk
  • Farve: Grøn eller pink
  • Låsekombination med figurer
  • Over 500 kombinationsmuligheder
  • Fabriks indstillet kode er 3 x sol symbol som bør ændres før låsen tages i brug
  • Farve: Vælg mellem grøn og pink
  • Vægt: 290 gram

Kvalitetsniveau
Denne Security Plus kabellås er med en kraftig stålwire som er overtrukket med nylon, hvilket gør den mere brugervenlig og samtidig sikrer beskyttelse mod ridser på cyklen. Låsehus og låsecylinder er skabt i stål.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man smører låsehuset med syrefri olie efter behov alt afhængig af hvor ofte låsen bruges. Derudover er det altid en god idé at give låsen en let rengøring, når den trænger.

Tilgængelige varianter

Grøn, Pink

30-05-2018
Super nem til mit barnebarn Hun er virkelig glad
05-07-2017
24-01-2017
Sød lille lås til børnecyklen. Fin lås
12-02-2016
Min dreng på 5 år blev meget glad for den. Han bliver hurtigt klar til en rigtig kodelås når han nu har lært hvad konceptet drejer sig om.