Bell Local er skater- og cykelhjelmen for dig der gerne vil have høj sikkerhed i et lækkert design. Hjelmen kombinerer den klassiske skater-stil med moderne komfort og teknologi. Local-hjelmen er bl.a. blevet udstyret med Bel…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bell Local er skater- og cykelhjelmen for dig der gerne vil have høj sikkerhed i et lækkert design. Hjelmen kombinerer den klassiske skater-stil med moderne komfort og teknologi. Local-hjelmen er bl.a. blevet udstyret med Bells Action Fit-teknologi, så du hurtigt og nemt kan tilpasse din hjelmstørrelse til den pasform der passer dit hoved. Cykel- og skaterhjelmen har desuden 10 ventilationshuller der takket være deres placering er med til at give dig optimal afkøling.

Anvendelse
Bell har primært designet Local-hjlemen til skating, BMX og Freeride cykling, men det skal bestemt ikke afskrække dig fra at benytte skaterhjelmen til hverdagskørsel både om sommeren og om vinteren. Takket være hjelmens 10 ventilationshuller bliver dit hoved holdt koldt i sommervarmen og på de kolde vinterdage, gør det indbyggede Action Fit-system det muligt, hurtigt og nemt at udvide cykelhjelmens størrelse, så der er plads til du kan være iført en hjelmhue under hjelmen.

Specifikationer

 • Farve: Blank hvid
 • Aldersgruppe: Junior og voksne
 • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-61,5
 • Vægt: 453 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
 • 10 ventilationshuller
 • Action FitTM
 • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Denne Bell Local Cykel- og Skaterhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Foruden at beskytte dig i tilfælde af et uheld, er Bell Local også designet til at give god komfort. Hjelmen er derfor udstyret med Action Fit, der gør det muligt hurtigt at justere pasformen vha. en lille drejeknap bagerst i hjelmen.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Action FitTM). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 55-59 cm, 59-61,5 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.