Moderigtig og robust cykelhjelm fra Abus, hvor komfort og sikkerhed er prioriteret højt. Cykelhjelmens skal er konstrueret i en In-mold konstruktion, hvilket støber hjelmens yderskal sammen med den beskyttende f…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Moderigtig og robust cykelhjelm fra Abus, hvor komfort og sikkerhed er prioriteret højt. Cykelhjelmens skal er konstrueret i en In-mold konstruktion, hvilket støber hjelmens yderskal sammen med den beskyttende foring af EPS liner. Dette giver en fremragende beskyttelse af hovedet, samtidig med en hjelm i lav vægt. Specielt ved denne hjelm er, at den er med et selvregulerende justeringssystem. Soft Tune System benytter sig af en elastik til tilpasning, så hjelmen blot skal tages på. Yadd-I holder desuden hovedet tempereret med sit ventilationssystem, Forced Air Cooling Technology.

Anvendelse
Yadd-I fra Abus giver beskyttelse og komfort til den daglige pendler, så tryghed bliver essentielt i trafikken. Cykelhjelmen giver en komfortabel anvendelse, med elastiktilpasning og justerbare stropper. Hagespændet er desuden lavet med en behagelig pude til hagen, så komforten bliver helt optimal.

Specifikationer

  • Farve: Blå med striber
  • Vægt: 240-300 gram
  • In-mould konstruktion
  • Elastiktilpasning
  • 5 ventilationshuller
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder'
  • Aftagelig skygge
  • Klik-spænde

Kvalitetsniveau
Abus har altid prioriteret sikkerheden højst i deres produkter, hvilket også har adskilt mærket fra andre fabrikanter. Firmaet er dominerende på det internationale marked, hvor de har bragt sikkerhed og komfort til professionelle og amatører. Kunden kan derfor være tryg ved et sikkert og opløftende produkt.

Vedligeholdelse
Der anbefales ikke en stor form for vedligeholdelse til denne cykelhjelm, men blot at man tørrer hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør ikke benytte sig af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.