Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Lavet for at kunne matche kravene om en alsidig skaterhjelm, der kan leve op til et højt aktivitetsniveau. Cykelhjelmen matcher sikkerhedskravene med en hård skal af ABS hard-shell Technology, der giver en h&arin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Lavet for at kunne matche kravene om en alsidig skaterhjelm, der kan leve op til et højt aktivitetsniveau. Cykelhjelmen matcher sikkerhedskravene med en hård skal af ABS hard-shell Technology, der giver en hård kompakt skal til beskyttelse og lang holdbarhed. Hjelmens In-mold konstruktion sørger således for en robust og let sammenstøbt skal, der kan tage i mod hårde slag og stød. Cykelhjelmen holder også sikkerheden oppe med en dyb beskyttelse ved pande og nakke, så konceptet bliver kørt ud. Denne skaterhjelm holder desuden dit hoved tempereret ved høj aktivitet med Forced Air Cooling Technology. Justering af denne hjelm kan også foregå nemt med Zoom Ace Urban.

Anvendelse
Scraper 3.0 ACE fra Abus kombinerer en stor sikkerhed med et smart og alsidigt design, så hjelmen ikke bliver en last ved et højt aktivitetsniveau. Cykelhjelmen er nem at anvende, og kan benyttes til at fra skateboarding til almindelig cykling i trafikken. Hjelmen er udstyret med komfortable og justerbare stropper, så anvendelsen bliver nem. Justering af den indre pasform kommer desuden til at foregå hurtigt og præcist med Zoom Ace Urban, hvor justeringen foregår blot vha. et spænde bagpå.

Specifikationer

  • Farve: Magenta
  • Vægt: 440-460 gram
  • Finjusterbart nakkespænde
  • Justerbare remme
  • Plads til hestehalen
  • God ventilation
  • 8 ventilationshuller
  • Klik-hagespænde
  • Aftagelige og vaskbare inderpuder
  • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus har skabt sig et navn i cykelsporten, da de altid har haft et højt fokus på sikkerhed, komfort og funktionalitet. Dette har adskilt dem fra andre fabrikanter, og givet dem en dominerende plads på det internationale marked. Mærket bliver brugt af amatører og professionelle, hvor kvaliteten er blevet fremhævet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke en stor vedligeholdelse af dette produkt, men man kan med fordel bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.