Abus holder sig indenfor rammerne, så kravene for en alsidig og kompakt cykelhjelm til et højt aktivitetsniveau kan opfyldes. Skaterhjelmens skal er hård og beskyttende, hvilket er muligt på grund af ABS hard-shell Technology…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Abus holder sig indenfor rammerne, så kravene for en alsidig og kompakt cykelhjelm til et højt aktivitetsniveau kan opfyldes. Skaterhjelmens skal er hård og beskyttende, hvilket er muligt på grund af ABS hard-shell Technology. Beskyttelsen ses også opfyldt ved en smart In-mold konstruktion, hvor yderskallen er støbt sammen med en beskyttende foring i inderskallen. Dermed bliver hjelmen robust og let, og kan yder beskyttelse mod hårde slag og stød. Hjelmen er designet til, at kunne beskytte hovedet hele vejen rundt, og er derfor lavet med ekstra dyb beskyttelse ved pande og nakke. Et højt aktivitetsniveau kræver også, at hovedet kan forblive tempereret. Dette har hjelmen styr på, da den er udviklet med Forced Air Cooling Technology, mens Zoom Ace Urban muliggør en hurtig og præcis justering af den indre pasform.

Anvendelse
Scraper 3.0 fra Abus giver hovedet en god beskyttelse og komfort, og kan samtidig muliggøre et højt niveau af aktivitet. Skaterhjelmen henvender sig alt, lige fra skateboarding til almindelig færdsel i trafikken, hvor komforten og den beskyttende funktion kan vise sig funktionel. Denne hjelm er også meget nem at anvende, da den er karakteriseret ved justerbare stropper og en finjusterbart spænde i nakken. Scraper 3.0 er desuden kompatibel med en hestehale, så dette ikke kommer til at genere undervejs.

Specifikationer

 • Farve: Grå
 • Vægt: 420-440 gram
 • Finjusterbart nakkespænde
 • Justerbare remme
 • 8 ventilationshuller
 • Plads til hestehalen
 • Klik-spænde
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder
 • Refleksdetaljer

Kvalitetsniveau
Abus går ikke på kompromis med sikkerheden i deres produkter, hvor komforten og funktionaliteten ligeså er prioriteret højt. Dette adskiller dem fra andre fabrikanter, men har også givet dem en solid plads på det internationale marked, hvor firmaet har leveret til amatører såvel som professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af dette produkt fra Abus, men man kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige produktet.

Tilgængelige varianter

54-58 cm, 57-62 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.