Dette Poncho-cover fra Quad Lock beskytter din iPhone 5 eller SE mod vand og mudderstænk, hvis du har telefonen monteret på dit cykelstyr med en af Quad Locks telefonholdere. Det klare cover dækker din telef…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Poncho-cover fra Quad Lock beskytter din iPhone 5 eller SE mod vand og mudderstænk, hvis du har telefonen monteret på dit cykelstyr med en af Quad Locks telefonholdere. Det klare cover dækker din telefons forside men forhindrer dig ikke i at benytte telefonens som normalt.

Anvendelse
Quad Locks Poncho-cover passer sammen med firmaets almindelige Quad Lock covers. Poncho-coveret er designet til at beskytte din telefons forside, når du f.eks. kører på mountainbike og stænk af mudder og vand rammer din telefon. Med coveret kan du have din telefon monteret på dit cykelstyr i en af Quad Locks telefonholdere. Coveret er designet til at du kan anvende telefonen med coveret monteret, men du skal være opmærksom på, at telefoner med tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere fingertryk gennem Poncho-coveret. Når du ikke har brug for coveret er det let at tage af, og du kan uden problemer opbevare det løst i din lomme, til du får brug for det.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover til iPhone 5/SE
  • Farve: Gennemsigtigt
  • Materiale: TPU

Kvalitetsniveau
Dette cover giver din telefon god beskyttelse mod mudder og vand, når du f.eks. kører mountainbike. Coveret er giver samtidig et ekstra lag af beskyttelse mod stød.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en opvreden klud, hvis det er blevet snavset eller støvet. Det tager ikke skade af at blive transporteret løst i din lomme.

EAN: 9348943001014

Ingen anmeldelser af dette produkt.