Varenummer: QLA-UNI-3

Quad Lock - Universal adapter V3


.
149 DKK / STK
119,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Når du cykler, løber eller kører bil, er det rart at have mobilen lige ved hånden. Med denne Quad Lock universal-adapter kan du have din mobiltelefon med på farten, og klikke den forsvarligt fast i en af Quad Locks mange beslag til cykler og biler eller bære din telefon på et af Quad Locks sportsarmbånd. Det smarte system klikker forsvarligt fast i en holder, og adapteren passer til mange af mest anvendte mobiltelefoner på markedet.

  Anvendelse
  For at montere den universelle adapter til din mobiltelefon skal du følge fire trin.

  1. Rens bagsiden af din mobiltelefon med et alkohol-baseret rensemiddel.
  2. Fjern den beskyttende film fra den medfølgende 3M-tapen
  3. Placer adapteren centralt på bagsiden af din telefon ved hjælp af linjerne på adapteren.
  4. Pres adapteren ned på telefonen, så den klæber fast på mobiltelefonens bagside. Den maksimale klæbeeffekt opnås først efter 24 timer. 

  Denne universelle adapter passer bedst på telefoner og covers i hård plastic med en glat overflade uden tekstur. Adapteren kan monteres på helt flade eller let buede overflader. Quad Lock fraråder, at man benytter adapteren på covers eller telefoner i gummi, læder og silikone.

  Specifikationer

  • 1 x Universal Adaptor V3 (3M™ VHB-tape)
  • Anvendelse: Passer til alle Quad Lock mobil case
  • Tykkelse: 4,5mm
  • Materiale: Polycarbonate, TPU, 3M VHB tape

  Kvalitetsniveau
  Quad Lock producerer de mest pålidelige produkter på markedet inden for dette segment og er foretrukken af de hard core cyklister.

  Vedligeholdelse
  Adapteren kræver ingen særlig vedligeholdelse. Undgå så vidt muligt at rense den med vand, da det kan løsne tapen på sigt.

 • Brand Quad Lock
  Produkt Mobilholder
  EAN 9348943015295