Ønsker du at bruge din telefon som cykelcomputer eller vil du bare gerne have den ved hånden, når du cykler? Så er Quad Locks Out Front Mount til dit cykelstyr en perfekt løsning. Beslaget gør det nemt og hurtigt at montere d…
Læs mere
Vejl.: 319,00
DKK 319,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'
Ønsker du at bruge din telefon som cykelcomputer eller vil du bare gerne have den ved hånden, når du cykler? Så er Quad Locks Out Front Mount til dit cykelstyr en perfekt løsning. Beslaget gør det nemt og hurtigt at montere din din telefon på dit cykelstyr, så der er er nem og hurtig adgang til apps som f.eks. Strava®, MapmyRide eller Apple® maps, når du træner, kører løb eller bare lige skal ned til kiosken.
 
Anvendelse
Quad Locks Out Front Mount adskiller sig fra firmaets almindelige Bike Mount ved at have en extension, der placerer din telefon længere fremme. Det gør den lettere at betjene mens du cykler og du risikerer ikke, at der drypper sved på mobilen under kørsel. Monteringen er ellers den samme som du kender fra Quad Locks andre beslag. Først vælger du et Quad Lock-cover (solgt separat) der passer til din telefon eller benytter Quad Locks universal-adapter. Derefter kan du nemt og hurtigt klikke din telefon fast på Bike Mountet. Med et drej, får du nemt telefonen af igen, men den sidder sikkert og forsvarligt fast under kørsel.

Specifikationer

  • Passer til alle Quad Lock covers og Quad Locks universal adaptor
  • Kan monteres på styr og frempinde
  • Passer til styr og frempinde med en diameter mellem 25 og 31,8mm. Ved større diametre kræves der længere nylon-strips.

Pakken indeholder:

  • 1 x Quad Lock Out Front Mount
  • 2 x EPDM monterings o-ringe (små)
  • 2 x EPDM monterings o-ringe (store)
  • 2 x Nylon-strips (sorte)

Kvalitetsniveau
Quad Lock er det mest pålidelige produkt på markedet inden for dette segment og bliver foretrukket af øvede cyklister.

Vedligeholdelse
Dette beslag kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men kan tørres af med en fugtig klud, hvis det bliver beskidt.

EAN: 9348943010931

Ingen anmeldelser af dette produkt.