Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Holder til mobiltelefon fra vores eget mærke, Atredo. Holderen kan justeres, så den fungerer i flere størrelser, og dermed til forskellige mobiltelefoner. Det gør det f.eks. muligt for brugeren at be…
Læs mere
Vejl.: 39,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Holder til mobiltelefon fra vores eget mærke, Atredo. Holderen kan justeres, så den fungerer i flere størrelser, og dermed til forskellige mobiltelefoner. Det gør det f.eks. muligt for brugeren at benytte sig af GPS eller snakke i telefon, og stadig have begge hænder på styret.

Anvendelse
Holderen er lavet med to arme i siden og bunden. De fire arme holder telefonen i holderen, så den ikke falder ud. Telefonen kan klikkes i, når alle sider er fuldstændigt åbne. I midten af holderen er der en udløserknap, som bliver udløst, når bagsiden på din smartphone trykkes ind, så siderne lukker om din smartphone.

Specifikationer

  • Materiale: ABS plast og EVA plast
  • Farve: Sort
  • Mål udfoldet tilstand: 105x110 mm
  • Mål minimum tilstand: 75x110 mm
  • Dybde: 13 cm
  • Vægt: 114 gram

Montering
Mobilholderen er nem at montere, og kan gøres helt uden brug af værktøj. På bagsiden af holderen, er der monteret en skrue der nemt fastspænder beslaget på styret.

Kvalitetsniveau
Atredo er Cykelpartners eget mærke, som lover gode kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, så kunden kan være tryg ved produktet.

 

17-06-2019
Så glad 👌
28-05-2019
God udstyr til en fornuftig pris. Passer lige akkurat til Canyon's racercykler, dog ikke en toplirens model.
17-04-2019
Jeg har kun monteret mobilholderen, og ikke brugt den endnu. MEN har fået en hurtig levering, og en vare der fulgt ud ser funktionel og god ud.
04-04-2019
Øv ,der var ingen vejledning i æsken ,så jeg vidste ikke hvordan man klikker udstyret i holderen med den resultat at min iPhone 6 plus er nu smadret ,da det hele faldt fra cyklen efter jeg kørte i en hul ,øv øv