Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette Guardian cover har du mulighed for at medbringe din smartphone på turen. Coveret er universalt og regntæt, og dermed kan du medbringe det uanset, hvilket vejr du begiver dig ud i. Coveret har en bel&aeli…
Læs mere
Vejl.: 329,00
DKK 259,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette Guardian cover har du mulighed for at medbringe din smartphone på turen. Coveret er universalt og regntæt, og dermed kan du medbringe det uanset, hvilket vejr du begiver dig ud i. Coveret har en belægning, der gør, at du kan betjene telefonen med coveret på. Desuden er coveret stødsikkert, så du får en ekstra beskyttelse under ujævne forhold. Målene på dette universale cover er: 140 x 70 mm.

Anvendelse
Sammen med coveret leveres der to monteringsbeslag af typen Phonefix og Spacefix. Med Phonefix kan du monteret det på alle cykeltyper med en maksimal styrtykkelse på op til 38 mm. i diameter, og med Spacefix kan den monteres ved topcap af ahead styrfittingstype. Coverets bagstykke er i stift materiale, som giver en rigtig god stabilitet.

Specifikationer

  • BBB Guardian cover type BSM-11-M
  • Mål: 140 x 70 mm.
  • Justerbar læse vinkel
  • Regntæt
  • Stød beskyttende
  • Kamera visnings mulighed
  • Monteres som stående eller liggende
  • Vægt uden beslag 40 gram

Montering
Med dette cover følger Phonefix og Spacefix, som gør, at den med Phonefix kan monteres på alle cykeltyper med en maksimal styrtykkelse på op til 38 mm. i diameter, og med Spacefix kan den monteres ved topcap af ahead styrfittingstype. Der medfølger værktøj til montering af Phonefix og hvis du vil benytte Spacefix skal du anvende det værktøj, der passer til din topcap på cyklen, som typisk er med unbrakoskrue i 5 eller 6 mm.

Kvalitetsniveau
Alle BBB produkter er af høj kvalitet og funktionalitet. Med dette BBB cover er du sikret mod stød, regn og sved.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.