En optimal kæderens til El-cykler fås her fra Muc-Off, hvor drøje olier og andet skidt hurtigt kan blive fjernet fra kæden således, at den hurtigt er optimal og funktionel igen. Kæderensen…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

En optimal kæderens til El-cykler fås her fra Muc-Off, hvor drøje olier og andet skidt hurtigt kan blive fjernet fra kæden således, at den hurtigt er optimal og funktionel igen. Kæderensen er perfekt til din El-cykel, hvor den unikke formel af ingredienser sørger for, at kæden bliver efterladt uden nogen rester.

Anvendelse
Denne effektive kæderens kan hurtigt rense din kæde til El-cykel, hvor intet vejr og miljø kan komme i vejen for dens funktion. Kæderensen har ikke brug for nogen vand til rensning, da den blot fordamper efter brug, uden at efterlade nogen rester. Ved påføring bør man smøre kæden mens pedalerne kører den anden vej.

Specifikationer

  • Indhold: 400 ml Chain cleaner
  • Hurtig tørrende
  • Effektiv rengøring af kæde
  • Let i brug
  • Ideel til el-cykler

Kvalitetsniveau
Muc-Off er det ideelle mærke til personen, der har brug den absolut højeste komfort til sin cykel, hvor en ren og funktionel cykel er lig med et højt præstationsniveau. Firmaets unikke formler og nytænkende teknologier har tiltrukket mange amatører og professionelle, og kan dermed også give den samme service til kunden ved køb.

EAN: 5037835110203

Ingen anmeldelser af dette produkt.