Squirt Low Temp Lube er et voksbaseret smøremiddel til alle kædetyper. Dette unikke smøremiddel er udviklet med en særlig lav temperatur formel, som er designet til at modstå de barske vinter forhold. Low Temp Lube indeholder…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Squirt Low Temp Lube er et voksbaseret smøremiddel til alle kædetyper. Dette unikke smøremiddel er udviklet med en særlig lav temperatur formel, som er designet til at modstå de barske vinter forhold. Low Temp Lube indeholder voks og vand i en emulsion, som sørger for at kæden forbliver ren og forlænger kædens levetid.

Anvendelse
Smøremidlet bruges efter rengøring af kæden. Kæden skal være fri for fedt, og produktet kan bruges under våde og tørre forhold. Efter påføring af smøremidlet, skal kæden tørre, gerne et sted med stuetemperaturer. Kæden smøres efter behov, og skal aftørres med en tør klud inden.

Specifikationer

  • Indhold: 120 ml
  • Formuleret til kolde temperaturer
  • Længere kædelevetid
  • Miljøvenlig
  • 100% biologisk nedbrydelig
  • Mild lugt

Kvalitetsniveau
Squirt Low Temp Lube er 100% biologisk nedbrydelig, og har en hvid farve med en meget mild lugt. Smøremidlet er specielt formuleret til kolde temperaturer, og sørger for længere holdbarhed af kæden. Det er vigtigt at kæden er helt ren inden du anvender dette smøremiddel, da det danner en hinde på kæden. Lad produktet sidde, inden du tager cyklen i brug.

EAN: 6009685090201

Ingen anmeldelser af dette produkt.