2 anmeldelser
På forespørgsel fra TEAM sky har Muc-Off udviklet Hydrodynamic lube, som er markedets bedste smøremiddel, både hvad angår holdbar og rullemodstand. TEAM sky efterspurgte en kædeolie der kunne holde smøringen i længere tid og …
Læs mere
Vejl.: 259,00
DKK 225,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

På forespørgsel fra TEAM sky har Muc-Off udviklet Hydrodynamic lube, som er markedets bedste smøremiddel, både hvad angår holdbar og rullemodstand. TEAM sky efterspurgte en kædeolie der kunne holde smøringen i længere tid og samtidig nedsætte friktionen mellem kæde og tandhjul. Muc-Off tog udfordringen op og byggede et nyt testanlæg kaldet C.L.O.D (Chain Lube Optimisation Dyno). Efter 15 forskellige formler, flere hundrede testtimer og over 40.000 testkilometer stod man med Hydrodynamic Lube. Oliens smøreevne er 15,5 % bedre end Muc-Offs egen C3 olie og 27% bedre sammenlignet med andre premium mærkers olier, hvilket svarer til en energibesparelse på 7 watt.

Anvendelse
For at opnå optimal effekt af Hydrodynamic olie, skal den påføres kæden 3-4 timer før brug. Første gang Hydrodynamic skal påføres, er det vigtigt at kæden er renset og helt fri for andre smøremidler. Oliens lyseblå farve gør det let at se hvor man har påført smøremidlet. Mens olien tørre ind i kæden vil den ændre farve, først til mørkeblå og sidenhen vil den blive til en klar film der dækker kæden. En smart detalje ved olien er at den indeholder UV-partikler, det gør at du med den medfølgende UV-lygte kan belyse kæden og let se om der er steder der mangler smørelse. Muc-Off havde mest tænkt den feature som en gimmick, men det er rent faktisk en god hjælp til den perfekte smøring. Som noget ganske få smøremidler kan bryste sig af, er Hydrodynamic meget anvendelig i alle vejrforhold.

Specifikationer

  • Drypflaske
  • Ultimativ smørelse under alle forhold.
  • Størrelse: 50 ml
  • Lang holdbarhed
  • Ultralav friktion
  • Ideel til landevejs og cross cykling
  • Let doserbar
  • Petroliumsfri
  • UV-lygten bruger 2 stk. CR2016 batterier (er inkl.)

Kvalitetsniveau:
Olien er bl.a. testet over 280 km i kraftigt regnvejr, kæden var stadig velsmurt efter den lange distance. Flaskens design med den lange pipette gør det meget let at påfører Hydrodynamic olien.

 

EAN: 5037835895001

17-12-2017
Det er en julegave til min søn
09-10-2017
Den bedste jeg har brugt! Holder i meget lang tid. Smører perfekt! Er desværre virkelig dyr.
895-S.pdf 0.21 mb